IVICA ILIEV NAJAVIO NOVU BOMBU: Partizan će uraditi ono što ni Mamić sa Dinamom nije uspeo!

Bivši sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, govorio je o aktuelnim dešavanjima u Humskoj.

FOTO: FK Partizan

Iliev je kao najveću novinu naravno naveo dolazak novog trenera Aleksandra Stanojevića sa kojim je već dva puta sarađiva - jednom kao igrač, drugi put kao deo stručnog štaba. Upravo Iliev bio je jedan od onih koji su najzaslužniji za povratak Stanojevića u Humsku posle skoro decenije.

- Dovoljno je reći da sam samo kod njega trenirao. To je nešto posebno - odgovorio je Iliev za TV Arena sport na pitanje kakav je Stanojević kao trener.

Kako je Partizan uspeo da ga dovede u momentu kada ga je tražio i engleski Reding?

- Mislim da se i on iznenadio. Kad misle da krenemo stranputicom mi napravimo čudo. Dovesti njega je bilo skoro nemoguće, mislim da su se i najbliži iznenadili. Neka ostane tajna ko ga je kontaktirao....

Poslednja dva broja telefona osobe koja ga je zvala?

- 52 - rekao je Iliev, da bi posle u toku emisije potvrđeno da se tako završava njegov broj.

- Svim silama smo se trudili da Savo ostane u klubu. Kad smo videli da ne ide odmah smo okrenuli Saleta i prošlo je 22 sata dok je ušao u klub, a bio je na odmoru van zemlje. Znalo je samo nekoliko ljudi. Radujem se unapred onome što će se dešavati u narednom periodu. Prisustvovaćemo vrhunskom fudbalu - zaključio je operativac Partizana vrlo raspoložen pošto se njegov klub vratio na pravi put.

Iliev je najviše zadužen za transfere i sportska pitanje, pa se dotakao i tih priča.

- Jojić? Svaki igrač Partizana je dobrodošao da se vrati. Svako od njih je dao dosta klubu i vrata su im uvek otvorena. Oni mogu mnogo da donesu klubu. Mogu da podignu mlade snage. Koliko u procentima? Ne bavim se procentima… Haha! - poručio je Iliev.

Da li se spremaju nove "bombe"?

- Prelazni rok je živa stvar. Iz dana u dan se čuju razne informacije, većinom lažne, nekada se i zabavljam čitajući sve to. Partizan ima jedan ozbiljan broj igrača koji na evropskoj pijaci i tržištu imaju neverovatnu cenu. To su pre svih Sadik i Stevanović. Posle transfera Pavlovića u Monaku, i potencijalna ova dva, mislim da smo u situaciji kakav nijedan srpski klub nije bio. Čak i u regionu sem Dinama… - rekao je Iliev, pa nastavio poređenjem sa Zdravkom Mamićem: - Pričalo se kako radi Mamić, kako radi Dinamo, a mi ćemo možda u Partizanu da uradimo ono što ni Dinamo nije uspeo - poručio je Iliev.