Stanojevićev "pik" sve bliži Humskoj, ali postoji jedan problem!

Sve više dešavanja u redovima crno-belih ovih dana...

FOTO: FK Partizan

Partizanov prelazni rok se zahuktava. Odlazak Sava Miloševića i povratak Aleksandra Stanojevića u klub posle osam i po godina ubrzali su reakciju uprave na tržištu transfera.

Posle povratka Aleksandra Miljkovića u Humsku, Partizan radi na dovođenju Miloša Jojića.

Vest koja se pojavila pre nekoliko dana, da bi popularni Zeka mogao da ponovo da obuče crno-beli dres je i dalje aktuelna, ipak i taj eventualni posao ima svojih prepreka.

Rekao je Stanojević po povratku u Partizan da želi da se ekipa pojača i jedan od potencijalnih pojačanja je baš Jojić.

On je i dalje fudbaler turskog šampiona Bašakšehira, ali kako prošle sezone nije imao mesta u timu, sezonu je proveo na pozajmici u Volfsbergeru iz Austrije. Sada je ponovo u Istanbulu, ali čini se da opet neće imati ulogu u Bašakšehiru.

Zbog toga bi Partizan mogao da iskoristi situaciju i vrati Jojića u svoje redove. Međutim, problem su njegova visoka primanja.

Kako prenosi Sportski žurnal, Jojić ima želju da se vrati u Humsku i sve je bliže toj odluci, ali kamen spoticanja je da je njegova plata u turskoj oko 1.200.000 evra po sezoni. On ima ugovor sa turskim klubom do leta 2021. godine i sada ostaje da se vidi da li će sve strane uspeti da pronađu zajednički jezik.

Čak i ukoliko bi Jojić pristao na upola manja primanja, to bi i dalje predstavljalo problem za crno-bele.

Tako Partizan pokušava da vrati i trećeg bivšeg igrača, jer je u toj priči i Svetozar Marković koji bi mogao da crno-belima reši pitanje bonus igrača u prvoj postavi.

Jojić ima 28 godina i Partizan je napustio u januaru 2014. godine, kada je prešao u Borusiju Dortmund. U Nemačkoj je igrao i za Keln, a poslednje dve godine je u Bašakšehiru.