Kako je Partizan finansijski prošao, šta je ponuđeno Stanojeviću?

Deluje da je dogovor sa novim trenerom lako postignut, što bi trebalo da znači da finansije nisu u prvom planu.

FOTO: Epa

Aleksandar Stanojević danas će i zvanično započeti svoj drugi mandat u Partizanu. Prethodni je, pre deset godina obeležio plasman u Ligu šampiona, pa se pristalice crno-belih nadaju da je popularni Stanoje kadar da sada kada je i mnogo iskusniji može da sa Partizanom izbori plasman u Ligu Evrope, a onda i da sa Zvezdom vodi, koliko je to moguće, ravnopravnu trku za osvajanje šampionske titule.

Njegov izbor je obelodanjen juče, odmah pošto je potvrđeno da je Milošević podneo ostavku, pa je jasno da uprava Partizana nije imala teškoća da se dogovori sa novim trenerom, odnosno da on nije postavljao neke megalomanske finansijske uslove, iako je u inostranstvu svojevremeno imao ''jake'' ugovore.

Telegraf danas otkriva da će Stanojević u Partizanu zarađivati sličan iznos kao i Milošević, pa Partizan u tom pogledu neće pretrpeti neke bitnije promene. Isti izvor navodi da će Stanojević zarađivati 25.000 mesečno, odnosno 300.000 evra na godišnjem nivou, naravno, uz predviđene bonuse za ulazak u LE, osvajanje titule i druge vredne uspehe.


Podsetimo, Stanojevićevo obraćanje javnosti je danas tačno u podne, za kada je zakazana njegova zvanična promocija u Humskoj.