Ostoja Mijalović ušao u još jednog člana crno-bele porodice!

Ostoja Mijailović vratio je KK Partizan na zdrave noge, a sada će to da pokuša da uradi sa još jednim članom crno-bele porodice. Evo o kom klubu je reč.

FOTO: KK Partizan

Lepe vesti za sve navijače Partizana. Ostoja Mijailović, to jest firma Globos osiguranje koja je u vlasništvu „Britiš motorsa”, ušla je u Rukometni klub Partizan.

- Pravi prijatelji se prepoznaju u teškim vremenima. U doba globalne krize, Globos osiguranje postaje naš partner i na taj način nam olakšava funkcionisanje, što je jasan pokazatelj želje da se pomogne razvoju sporta. Kao što znamo, rukomet nije profitabilan sport i ovo ulaganje se može posmatrati i kao društveno odgovorno delovanje. Želeo bih da se ovom prilikom zahvalim i kompaniji Globos osiguranje i predsedniku KK Partizan, Ostoji Mijailoviću koji se nalazi na čelu poslovnog sistema u okviru kojeg Globos funkcioniše. Uveren sam da je ovo samo početak dugoročne i uspešne saradnje - istakao je Željko Perkunić, prvi čovek crno-belih.

Videćemo kako će to da se odrazi na rezultate RK Partizan koji je daleko od sjaja kojim je nekada sijao. Videćemo da li može „Parni valjak” da se vrati na staze stare slave.