Partizan ipak puni Arenu! Kartice - Vera i vernost u prodaji od 25. septembra!

Da voliš crno-bele, ponosno kaži svima! Prvih nedelju dana, kartice se prodaju samo za vlasnike sezonskih karata od prošle godine, a od 5. oktobra, dan nakon 75. rođendana JSD Partizan, kartice će biti dostupne svima.

FOTO: KK Partizan NIS

Usled globalne pandemije virusa Kovid 19, KK Partizan NIS će sezonu 2020/21. sigurno započeti bez prisustva publike. Kako je u ovom trenutku nemoguće predvideti kada će gledaoci moći na tribine i u kom broju, KK Partizan NIS poziva navijače da kupe personalizovane kartice - simbol vernosti i vere u košarkaše Partizana

Svaka kartica imaće svoje mesto u Štark areni i ujedno će biti rezervacija sezonske karte, u trenutku kada prodaja tokom sezone bude moguća. 

Kupovinom kartice Vera i vernost, navijači pružaju finansijsku pomoć KK Partizan NIS da u teškim uslovima ipak ostvari prihod od prodaje karata. Podsetimo, klub sa ponosom uvek ističe da su navijači njegov najveći pojedinačni sponzor i da klub ostvaruje najveći prihod od prodaje karata. 

Uz pružanje podrške crno-belima, vlasnici kartice koja simbolizuje veru u crno-beli tim i vernost košarkašima Partizana, dobijaju i sledeće benefite: 

- Popust u zvaničnoj prodavnici KK Partizan (od 10% do 20% tokom sezone 2020/21.)

- Rezervaciju svog mesta u Areni: U slučaju mogućnosti da karte mogu da se prodaju tokom sezone, vlasnik kartice ima pravo preče kupovine i cena karte mu se umanjuje za već uplaćeni iznos. 

- Dodatnih 5% popusta prilikom kupovine sezonske karte

Cene kartica “Vera i vernost” po sektorima:

Tribina, NIVO 400: 500 dinara

Tribina, NIVO 200: 1.500 dinara

Parter: 3.000 dinara

Standard 2: 3.000 dinara

Standard 1: 6.000 dinara

Superior: 18.000 dinara

Premium: 20.000 dinara

Court Seat II red: 60.000 dinara

Court Seat I red: 75.000 dinara

*Napomena: Kupci kartice za Nivo 400 ostvaruju rezervaciju samo za kupovinu pojedinačnih ulaznica za utakmice na kojima se otvara Nivo 400. Sezonske karte za Nivo 400 se neće prodavati.

Uplaćeni iznos za karticu “Vera i vernost” odbija se od ukupne cene sezonske/pojedinačne karte u trenutku kada prodaja bude moguća.

U slučaju da se čitava sezona 2020/21. igra bez publike, uplaćeni iznos će važiti za sezonu 2021/22.

Prilikom kupovine sezonske karte, uz odbitak uplaćenog iznosa, vlasnici kartice “Vera i vernost” će ostvariti dodatnih 5% popusta.

POČETAK PRODAJE 25.09. OD 10 ČASOVA

Prodaja kartica “Vera i vernost” počinje u petak, 25. septembra u Ticketline poslovnici na Novom Beogradu (Bulevar Milutina Milankovića 1, lok 46, iza Medi Group bolnice).

Radno vreme:

Ponedeljak – petak: od 10 do 18 časova.

Tokom prvih nedelju dana (zaključno sa petkom, 02.10.2020.), pravo kupovine imaju samo vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20. čija će mesta samo u ovom periodu biti blokirana i sačuvana upravo za njih. Navijači mogu kartice kupiti i uplatom na račun, a karte im mogu biti dostavljene i na željenu adresu uz dodatni trošak dostave.

Za sve inforrmacije, dostupan i pozivni centar: 011 2030570.

Slobodna prodaja kartica za sve navijače, uključujući i Nivo 400, počeće u ponedeljak, 5. oktobra, dan nakon 75. rođendana JSD Partizan.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja  na sportskim priredbama, ulaznice se kupuju uz lični dokument sa fotografijom, a maksimalan broj ulaznica koje jedno lice može kupiti je četiri.

Budi uz Partizan i kada je lepo i kada je teško! Da voliš crno-bele, ponosno pokaži svima!