Prvo pojačanje Aleksandra Stanojevića u Partizanu!

Desni bek se vratio u Humsku.

FOTO: FK Partizan

Posle sedam godina u inostranstvu Aleksandar Miljković ponovo u Partizanu! Sada već iskusni desni bek, koji je u međuvremenu sa manje ili više uspeha igrao za Bragu, RNK Split, Amkar, poljski Međ i Alaškert, već se pojavio na prvom treningu novog trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića.

Prema klupskom saopštenju Miljković će danas i zvanično potpisati ugovor sa Partizanom i pojačati konkurenciju na desnom beku.

Tamo je do sada usamljen bio Nemanja Miletić, koji je i sam raspoložen da se vrati na mesto štopera, dok ga je u mečevima u kojima je morao da odmori povremeno zamenjivao Aleksandar Lutovac, po prirodi krilni fudbaler.

Otud Miljković, voli Stanojević da na raspolaganju ima što više igrača vaspitavanih u Humskoj, a pride stiže bez obeštećenja što je povoljna okolnost za crno-bele.

Sad, koliko on može da unapredi igru ekipe ostaje da se vidi. Nije baš impresionirao u prvom mandatu na crno-beloj strani Topčiderskom brdu, ali nije sigurno ni Miljković isti igrač kakav je bio u ranim 20-im. Uostalom, nisu se ni navijači Crvene zvezde oduševljavali kad su čuli da se u klub vraćaju Vujadin Savić, Slavoljub Srnić ili Filip Stojković, pa se na kraju ispostavilo da su ti potezi utabali put do povratka na evropsku scenu.

Bilo je naravno i drugačijih slučajeva. Konačan sud zavisiće samo od 30-godišnjeg Aleksandra Miljkovića.