Sale Stanojević pred promocijom u Partizanu!

Povratak nekadašnjeg ljubimca navijača.


Novi trener Partizana biće Aleksandar Stanojević, saznaje MOZZART Sport! Promena na klupi crno-belih mogla bi da se dogodi već danas.

Aktuelni trener crno-belih Savo Milošević je najavio odlazak, a čelnici kluba stupili su u kontakt sa Aleksandrom Stanojevićem, koji je potvrdio da je spreman da se vrati u klub u kojem je počela njegova trenerska karijera. Pregovori dve strane nisu još gotovi, ali očekuje se da danas-sutra ruke budu pružene i da na radost navijača trener koji je pre tačno deceniju uveo Parni valjak u Ligu šampiona ponovo sedne na klupu.

Očigledno je da je potrebna šok terapija ekipi koja je počela da gubi konce na terenu i da je Milošević procenio da bi bilo najbolje da se povuče. Ostaviće za sobom prostor nasledniku da i u narednih skoro mesec i po dana potraži i neophodna pojačanja.

Aleksandar Stanojević se vinuo u trenersko nebo pre deceniju na klupi crno-belih kao mlad trener, koji je osvajanjem trofeja i plasman u Ligu šampiona postao ljubimac Grobara. Kada je smenjen zbog sukoba sa Draganom Đurićem, bio je jedini trener Partizana zbog čijeg su odlaska navijača držali proteste ispred stadiona.

Nakon odlaska iz Humske Stanojević je više puta radio u Kini, vodio je i Makabi iz Haife, kao i grčki PAOK.