ŠARLROA NA TAPETU: Stanojević veruje u Banjaka i Markovića! /SASTAV/

Nema popravnog, pa sve adute moraju Beograđani da stave protiv Šarlroe na talon. 

sarloa partizan sastav tim partizana partizan vesti
FOTO: Starsport

Partizan
od 19 časova u Belgiji vodi bitku za plasman u plej-of Lige Evrope sa svim raspoloživim snagama, a trener Aleksandar Stanojević se opredelio za bitku prsa u prsa.

Pored činjenice da je domacin zabeležio šest pobeda iz šest mečeva u šampionatu, da su razigrani i efikasni, u taboru crno-belih smatraju da imaju rešenje u sličnoj postavci.

Ekipu će na golu predvoditi kapiten Vladimir Stojković, a odbrana je standardna i jedina novina u odnosu na neke ranije mečeve je oporavljeni Maki Banjak umesto iskusnog Bojana Ostojića.

Ispred je kao osiguranje Saša Zdjelar, a uz njega Bibars Natho. Na krilne pozicije će Takuma Asano i Filip Stevanović, dok će Lazar Marković dobiti šansu pre Sejduba Sume.

Dva meca suspenzije u prvenstvu su vezistu iz Gvineje vratili na klupu, ali će sigurno dobiti šansu kao rezerva. U napadu će pored Markovića da bude i najbolji strelac ekipe Umar Sadik.

OČEKIVAN SASTAV PARTIZANA:

Stojković – Miljković, Vitas, Banjak, Urošević – Asano, Natho, Zdjelar, Stevanović – Marković, SadikПогледајте ову објаву у апликацији Instagram

Ekipu će na golu predvoditi kapiten Vladimir Stojković, a odbrana je standardna i jedina novina u odnosu na neke ranije mečeve je oporavljeni Maki Banjak umesto iskusnog Bojana Ostojića. Ispred je kao osiguranje Saša Zdjelar, a uz njega Bibars Natho. Na krilne pozicije će Takuma Asano i Filip Stevanović, dok će Lazar Marković dobiti šansu pre Sejduba Sume. U napadu će pored Markovića da bude i najbolji strelac ekipe Umar Sadik. Kako vam se čini ovakva postava? ⚽️⚫️⚪️ . #partizan #fudbal #fkpartizan #srbija #grobari #grobari1970 #navijacipartizana #partizanovci #pvm #partizanvideomaterijal #beograd #evrope #europe #3kolo #kvalifikacije #kolo #belgija #belgium #fudbal #ligaevrope #leagueofeurope #football #soccer #volimpartizan #rcsc #europaleague #sastavtima #postava #squad #lineup
Објава коју дели Partizan Video Materijal (@partizanvideomaterijal) дана