Stanojević: „Nisu oni Anderleht ili Briž - mi smo Partizan!”

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da poštuje ekipu Šarlroa i da očekuje intenzivnu i zahtevnu utakmicu.

kk partizan najnovije vesti  fk partizan wiki  fk partizan vesti mozzart  fk partizan igraci  fk partizan transfermarkt  fk partizan instagram  fk partizan utakmice
FOTO: FK Partizan

- Nisu oni Anderleht ili Briž i ne treba… Mi smo Partizan. Sav respekt. Oni su u dobroj situaciji, dobro igraju, imaju samopouzdanje i videćemo -
rekao je Stanojević dan pred put u Belgiju.

Partizan će u četvrtak igrati protiv ekipe Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Imaju jak intenzitet, snažniji su, fizički su dobre konstitucije. Dobra, organizovana ekipa, koja je u dobrom trenutku i pravom momentu - kazao je Stanojević.

On je naveo da očekuje drugačiju utakmicu od onih koje je Partizan igrao do sada u sezoni.

- Biće drugačija utakmica, intenzivnija i zahtevnija. Ne znate kako će i u kom pravcu da ide, ali je sigurno da će biti drugačija nego ove do sada - naveo je trener Partizana.

Partizan je imao grupni sastanak pre utakmicu, Stanojević će održati i individualne, i istakao je da su crno-beli spremni za duel.

Stanojević je rekao da se nada da će svi igrači biti spremni.

- Umar Sadik nije na 100 odsto, Aleksandar Lutovac ima temperaturu… Sejduba Suma se vraća, nije u pravom ritmu. Samo da budemo zdravi, da svi budemo tu. Nadam se da ćemo svi biti spremni za utakmicu - rekao je Stanojević.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 19:00 u Belgiji.