Stanojević o potencijalnim pojačanjima: Kontaktirali smo četvoricu fudbalera!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević priznao je da su mu neophodna pojačanja da bi se uhvatio u koštac sa Crvenom zvezdom u Superligi Srbije.

FOTO: Starsport

Novi strateg crno-belih je u subotu debitovao pobedom nad Radom (3:0), a u nedelju je gostujući na TV Arena Sport otkrio da Partizan pregovara sa četvoricom fudbalera. Reč je o Milošu Jojiću, Ivanu Obradoviću, Svetozaru Markoviću i Nikoli Čumiću.

- Fokus je na domaćim igračima, mislim da imamo korektne strance. Jojić je partizanovac, ali ima ponude iz Italije i Nemačke. Trenutno je najdalji od svih. Normalno je da smo na “stend baju.” Sa Obradovićem smo isto razgovarali - rekao je Stanojević.

Druga dvojica su igrači Olimpijakosa i pregovara se o pozajmici sa mogućnošću otkupa ugovora.

- Pregovaramo sa Čumićem i Svetozarom Markovićem već duže vreme. Ima mesta za svu četvoricu. U ponedeljak ćemo imati neke konkretnije infomacije. Igrači hoće u Partizan, ali niko od njih nije slobodan.

Stanojević je poručio da motri i na domaće tržište. Ranije se pominjalo da bi mogao da vrati Jovana Vlalukina, kojeg je Partizan prošle sezone bez obeštećenja pustio u Metalac.

- Ima dosta dobrih igrača u Spartaku i TSC-u, tu je i mali Vlalukin - poručio je Stanojević.