Stanojević: Želim što više Partizanove dece u klubu! /VIDEO/

Novi trener Partizana je u četvrtak odradio prvi trening sa novim-starim klubom. On je za zvanični sajt izneo utiske posle povratka u Humsku posle 10 godina.

FOTO: FK Partizan

- Bilo je baš onako čudno i posle dugo godina sam ovde došao. Video sam neke lepe parole u svlačionici, koje nisam ja doneo. Imamo neke usmerenja i super smo stvarno. Mala smo grupa trenutno, zbog ovih obaveza i povreda, mala ali odabrana - rekao je Stanojević.

Upitan je novi šef struke šta je mislio, kada je rekao, da je igračima potrebna „grobarska emocija“.

- Svi znamo šta je Partizan. Mi smo Partizan uvek i oni moraju da nose tu emociju uvek. Ipak, Grobari imaju posebnu emociju i to treba da prenesu na igrače. Mi moramo da budemo fokusirani i da naš deo posla odradimo najbolje moguće.

Stanojević želi što više Partizanove dece u klubu, s tim u vezi je insistirao na povratku Aleksandra Miljkovića.

- Volim da mi u timu budu dominantno ili deca iz škole, ili igrači koji se vraćaju. Mislim da je to veoma važno za identitet kluba. Naravno, dobar stranac je uvek dobrodošao, ko je najbolji taj će da igra, ali taj duh Partizana ipak će najbolje preneti oni koji ga poznaju od malih nogu.

Plan je bio da se ekipa povuče iz Beograda nekoliko dana, ali se od toga odustalo.

- Imamo sjajan centar, možemo da budemo po ceo dan ovde. Rekao sam igračima da ćemo imati uglavnom dva treninga dnevno, jer želim da ih upoznam. Posle idu samo utakmice, pa nećemo imati vremena. Videćemo sa kondicionim trenerima na koji način ćemo koncipirati treninge - zaključio je Stanojević.