Stanojevićev spisak želja: Pet igrača, može biti samo jedan!

Novi trener Partizana, Aleksandar Stanojević predstavio je čelnicima kluba spisak od pet fudbalera, od kojih bi u Humsku trebalo da stigne jedan kao zamena za Đorđa Ivanovića.


Prema navodima Telegrafa na spisku su bila još dva imena koje je sportski sektor odmah precrtao pa je ostalo da se vidi koji će od petorice igrača biti finalni Stanojevićev izbor.

Na spisku se nalazi i igrač pod ugovorom sa crno-belima, Nemanja Nikolić, koji je sjajno počeo sezonu u Spartaku i već postigao 4 gola u prvih 6 kola.

Nikolić je više puta pre početka sezone isticao da bi želeo novu šansu u Partizanu, ali je Savo Milošević procenio da nema mesta u ovom timu crno-belih. Ostaje samo da se vidi da li će biti pravno izvodljivo da se igrač u istom prelaznom roku šalje na pozajmicu i povlači nazad u klub.

Druga želja Aleksandra Stanojevića je Nikola Čumić, fudbaler Olimpijakosa, koji traži čak dva i po miliona evra na ime obeštećenja pa će crno-beli pokušati da izdejstvuju pozajmicu.

Preostala tri imena još se drže u tajnosti, ali radi se o fudbalerima koji su pod ugovorima sa svojim klubovima. Isti izvor navodi da je klub iz Humske, ukoliko Stanojević izabere nekog od njih, rešen da izdvoji novac kako bi mu ispunio želju.