VITASE, ZAŠTO SI PANJ? Navijači Partizana mu postavili škakljivo pitanje /VIDEO/

Vitas se nije zbunio na direktne prozivke.


Pitaj Partizan - Uroš Vitas odgovara
FOTO: FK Partizan

Fudbaler Partizana Uroš Vitas odgovarao je na pitanja navijača u novoj epizodi crno-bele emisije Pitaj Partizan. I to bez imalo ustezanja.

A ni navijači se nisu ustezali. Pored pitanja o igri, tetovažama, životu i mnogo toga drugog, stigla je i otvorena prozivka: - Uroše, ZAŠTO SI PANJ?.

U najavi je rečeno da su neka pitanja neprimerena, ali je ipak odlučeno da se pročitaju. Vitas se nasmejao na stari žargon za slabo pokretne fudbalere koji ne znaju mnogo (sinonimi: drvo, klada, drvna građa, balvan) i odmah odgovorio:

- Zato što sam rođen u šumi!.

Posle toga se nasmejao, a onda se potrudio da ozbiljno odgovori i na to pitanje.

- Hajde ovako. Ako se ne varam, ser Aleks Ferguson je jednom rekao 'dajte mi Zidana i 10 panjeva i osvojiću Ligu šampiona. Tako da nije loše ni biti pan ponekad - odgovorio je on.

A onda nastavio u ipak očekivanom tonu:

- Šalu na stranu, ja nemam društvene mreže, niti me to zanima, niti volim te stvari. Shvatam da ima frustriranih ljudi, sve im je dostupno. Internet je mesto gde svako može da kaže šta želi, a to možda nije dobro. Ja mislim da treba da nas podrže, a ne da postavljaju takva besmislena pitanja.

Portparolka Biljana Obradović je probala da ublaži situaciju rekavši da je to možda razumljivo kad dolazi od protivničkih navijača kada se igra derbi ili tako nešto, a Vitas se ubacio rečima: - Nemam ništa protiv, nije problem da odgovaram.

Onda je usledio Biljin odgovor: - E, kad je tako, onda evo: Kad planiraš da napustiš Partizan?.

- Evo, pregovaramo upravo o odlasku, da možda odem u januaru, ha, ha - odgovorio je Vitas.

Pogledajte situaciju od 3.50 ovog snimka: