CRNO NA BELO - Partizan podneo prijavu protiv fudbalera Zvezde!

Ne samo zbog dešavanja na derbiju...

FOTO: Sandic

Derbi je završen miroljubivim rezultatom (1:1), ali sve ono što možemo da čujemo i vidimo posle tog dvoboja je daleko od miroljubivog.

Ponovo smo svedoci preteranih reakcija sa obe strane, pa ako su neke od tih reakcija i opravdane, uglavnom se obesmisle neprimerenim prozivkama koje onda izbijaju u prvi plan.

Bilo kako bilo, posle svega što se dešavalo, najnovija informacija je da su u Partizanu, prema pisanju Žurnala, odlučili da podnesu prijavu protiv fudbalera Crvene zvezde Sekua Sanoga.

Prijava je upućena na adresu Disciplinske komisije FSS, a razlog je Sanogova nesmotrena reakcija u uvodnim minutima derbija, kada je teško povredio oko Partizanovog veziste Sejdube Sume.

Suma je odmah sa terena odvezen na preglede na VMA, a posle obavljenih ispitivanja, utvrđeno je da će mesec dana odsustvovati sa terena i da je za samo dva milimetra Gvinejac izbegao potpuni gubitak vida!

U Partizanu podsećaju i da Sanogu ovo nije prvi incident ovakve vrste i da je nedavno, takođe nekažnjeno, teško povredio i fudbalera Čukaričkog Marka Docića.

Čekamo odluku 'disciplinaca'...