Da li bi ovo bilo idealno rešenje za Partizan - i trener i dva velika pojačanja ''u paketu''?!

Za sada ne deluje realno, ali pominje se kao mogućnost, makar u medijima...

FOTO: KK Partizan NIS

I dalje traje iščekivanje koje će rešenje uprava Partizana da izabere za upražnjeno mesto na klupi crno-belih posle smene Vlada Šćepanovića.

Od dolaska Saša Filipovskog po svemu sudeći nema ništa, a Žurnal kao razlog njegovog odustajanja u poslednjem trenutku navodi i poruku koju je deo navijača na morbidan način uputio klubu: Od kluba ste napravili ikebanu, za vas više nema mesta u Partizanu - što je napisano na vencu ostavljenom ispred klupskih prostorija.

Potom se sinoć nakratko govorilo o mogućnosti da Dejan Radonjić preuzme ekipu, što je menadžer Miško Ražnatović odmah demantovao, da bi onda u prvi plan izbio Aleksandar Džikić posle saznanja košarkaških novinara iz Grčke i Italije.

Međutim, najzanimljiviju opciju je u svom tekstu izneo Sportski žurnal, jasno pritom navodeći da za sada nema naznaka da bi to moglo da se dogodi, ali bilo bi prirodno da Vlada Jovanović, aktuelni trener Mege i čovek koji je u dve sezone svojevremeno osvojio pet trofeja sa Partizanom figurira kao jedno od potencijalnih rešenja.

- Da li treba reći da bi pun pogodak za crno-bele bio da sa najuspešnijim srpskim menadžerom napravili paket u kome bi sa Jovanovićem došli Petrušev i Simonović? To ne bi predstavljalo trenutno gašenje požara, već strateško ulaganje u budućnost.

Prirodno je da Ražnatović neće rado prihvatiti ovu opciju, jer prvenstveno gleda svoj interes. Jasno je, takođe, da se može naći poslovno rešenje koje bi zadovoljilo njegov interes, ali i obradovalo crno-beli deo košarkaške javnosti - piše Žurnal u svom tekstu.

Reklo bi se, idealna opcija, ali...