Da li je ovo epilog u Humskoj? Blizu izlaznih vrata i Šćepanović i pojedini igrači!

Partizan ne liči na sebe. Previše je poraza i loših igara da bi moglo da se istrpe. Serija od tri pobede je malo vratila mir u Humsku, ali je poraz od Burga dobro uzdrmao crno-bele.

FOTO: Starsport

Potrebne su promene, inače nisu isključeni novi kiksevi. Plasman u drugu fazu Evrokupa doveden je u pitanje posle izgubljenog meča od francuskog tima u kojem je prva zvezda bivši igrač Partizana Danilo Anđušić. Kako MaxBet sport prenosi, vrlo brzo bi trebalo da  budu povučeni konkretni potezi. Kako se priča, na izlaznim vratima crno-belih su i trener i neki igrači.

I dalje je Sašo Filipovski prva opcija za naslednika Vlade Ščepanovića na klupi. Pominje se i Aleksandar Džikić, ali Filipovski je pik broj jedan. Iskusni slovenački stručnjak je bez angažmana od odlaska iz Monaka…

Sa “Japancem” bi Humsku mogli da napuste i neki košarkaši koji u ovoj sezoni nisu ispunili očekivanja. Za sada se u “dobro obaveštenim krugovima” ne pominju njihova imena, ali da u Partizanu mnogi nisu igrali u skladu s očekivanjima – nisu. S te strane je sasvim logično i da ekipa doživi promene, a ne samo stručni štab.