Džigi Ninković ogorčen na Partizan: To nisu ljudi, to su životinje koje uništavaju klub!

- Niko od zvaničnika me nije zvao, i bolje - smatra vezista koji je u petak doživeo strašnu saobraćajnu nesreću.

FOTO: MN Press

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković se nalazi u Beogradu gde se u jednoj privatnoj klinici oporavlja nakon strašne saobraćajne nesreće koju je doživeo u petak.

Vezista Askolija trenutno ne može da govori zbog povrede jezika, pa je u pisanoj formi u intervjuu za Informer otkrio u kakvom je stanju.

- Ne mogu da pričam jer su mi jedva spasili jezik od amputacije. Usta su mi u koncima i jedno vreme neću moći da govorim. Ostalo je manje, više sve u redu. Imam neko krvarenje u mozgu, ali to će da se reši samo od sebe, samo je potrebno vreme. Za sada ne smem mnogo ni da hodam, pa iz kreveta ustajem samo kad moram do kupatila. Ruke su, hvala Bogu, dobro.

Pod jakim sam lekovima ovih dana, pa da budem iskren, retko čega se sećam. Nisam još ni svestan šta mi se dogodilo. Moji najbliži su me videli, pa su se umirili. Inače su preplakali ova dva dana, nisu spavali uopšte - prepičava Ninković nakon udesa u Hrvatskoj.

On je otkrio i da je dobio mnogo poruka podrške, ali nijednu od zvaničnika iz Partizana, kluba u kojem je ponikao.

- Zvalo me je mnogo nekadašnjih saigrača iz Partizana, sa nekima se godinama nisam čuo i video. Hvala im što su me se setili. S druge strane, od zvaničnika iz kluba me niko nije zvao, što je i bolje. To nisu ljudi, to su životinje koje su došle da unište klub, ali ne bih sada o njima. Meni je najvažnije da mi je puno mojih Grobara pisalo - istakao je Ninković.