EK - Mika pokrenuo Partizan, Mekintajer dokrajčio protivnika! /VIDEO/

Odlične partije Erika Mike i Kodija Milera-Mekintajera za pobedu Partizana u Istanbulu.

FOTO: KK Partizan NIS

Iako oslabljeni neigranjem Vila Mozlija i Nemanje Jaramaza, ekipa Partizana je uspela da savlada Bahčešehir u okviru četvrtog kola Evrokupa sa 76:82.

Uvodni minuti utakmice pripali su Bahčešehiru, crno-bele je pokrenuo Miler-Mekintajer koji je nakon dobrih uvodnih minuta stao u prvom poluvremenu.

Sredinom četvrtine gledali smo onaj pravi Partizan, odlična odbrana, pre svih od strane Dangubića, a nakon trojke Zagorca bilo je 15:22 za ekipu Partizana.

Gordić je dobro završio prvu četvrtinu, a svojim poenima i asistencijama je počeo drugu, pa je Partizan upravo u tim momentima imao najveću prednost koja je iznosila dvanaest poena.

Serijom 13:1 domaćin stiže i do prednosti na samom kraju druge deonice, pa su mogle da krenu salve kritika na račun Vlada Šćepanovića od strane navijača na društvenim mrežama.

Ponovo je početkom treće četvrtine zaigrao dobro Miler-Mekintajer, ali su domaći nakon trojke Grina imali i maksimalnih +5. Crno-bele je pokrenuo Nemanja Dangubić trojkom, nastavio je Markus Pejdž sa pet vezanih poena, a nakon poena Erika Mike koji je bio odličan večeras, Partizan je konačno prešao u vođstvo. Dobra igra se prenela i na poslednju četvrtinu kada je Šćepanovićev tim došao do +6 nakon novih poena Erika Mike.

Nije dugo trajala ni ova prednost Partizana.