Koliko će pauzirati Jaramaz i Mozli? Stigla potvrda, Šćepanović u velikom problemu!

Partizan u veoma nezavidnoj situaciji.

FOTO: MN Press

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz zbog povrede metakarpalne kosti u šaci biće van terena četiri do šest nedelja.

Bek crno-belih povredio se na meču trećeg kola ABA lige protiv FMP-a u Železniku.

- Nisam ni sam siguran da li je do povrede došlo prilikom pada posle prodora ka košu ili u kontaktu sa nekim od protivničkih igrača. Došlo je do naprsnuća treće metakarpalne kosi u šaci, nije prst u pitanju - rekao je Jaramaz za TV Partizan.

Jaramaz je u 16. minutu meča izvođenje slobodnog bacanja prepustio Markusu Pejdžu i više se nije vraćao u igru.

- Stao sam na slobodno bacanje, osećao sam bol, ali nisam bio siguran o čemu se radi. Pokušao sam da izvedem slobodna bacanja i kada sam izveo prvi penal video sam da nisam u stanju da šutnem na koš i morao sam da prekinem utakmicu.

- Na snimanju se videlo da je došlo do naprsnuća, pauza će trajati ukupno četiri do šest nedelja dok ponovo ne budem spreman da zaigram utakmicu - objasnio je Jaramaz.

Vlado Šćepanović u narednom periodu neće moći da računa ni na Vila Mozlija koji će biti van stroja još najmanje dve nedelje.

- Mozli je nagazio na nogu nekom igraču i iskrenuo je. Povredio se pre sedam-osam dana i čeka ga pauza od još 15, minimum - objasnio je za klupsku televiziju doktor Partizana Moma Jakovljević.

- Crno-bele sutra očekuje meč u Evrokupu sa Bahčešehirom, potom slede utakmice protiv Olimpije, Burža, Igokee i Huventuta koje će tandem najverovatnije propustiti...