Lola, Markec, Stojke i Miljko - U ovoj igri ih još niste videli!

Sjajna zabava na Teleoptiku!

FOTO: FK Partizan

U sklopu državnog teqball prvenstva koje se nastavlja za vikend 10. i 11. oktobra turnirom u Beogradu, prvotimci Partizana Vladimir Stojković, Milan Lola Smiljanić, Lazar Marković i Aleksandar Miljković isprobali su svoje veštine na novom Teq Smart modelu.

Teq Smart sto je postavljen na SC Partizan – Teleoptik gde će prvotimci moći da ga koriste tokom dnevnih aktivnosti i treninga oporavka.

Ambasadori Teqball takmičenja u Srbiji su fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić i nekadašnji igrač Andrlehta Milan Jovanović, dok je počasni predsednik turnira legenda FK Partizan Ivan Ćurković.

- Do sada nisam imao prilike da igram na Teqball-u, čak i ne znamo tačno pravila. Mi smo ih danas prilagodili nama i malo kombinovali sa nožnim tenisom koji igramo pre treninga uz ševu. Zabavno je i izazvovno, stoga mi je drago što su stolovi postavljeni kod nas u centru gde uvek možemo da odigramo po partiju - kaže Smiljanić, a prenosi klupski sajt.

Na Smiljanića se nadovezao i Aleksandar Miljković:

- Super zabava, ali ujedno veoma korisna stvar za samu motoriku. Morate da budete sve vreme skoncentrisani kako ne biste propustili poen i pogrešili. Malo nam treba da se uigramo, a onda krećemo mi sa organizacijom našeg internog turnira - najavljuje Miljković.