Natho odlazi iz Partizana, izraelski klub čeka kao zapeta puška!

FOTO: Starsport

Izgeda da se završava misija Birbasa Natha u Partizanu. Od njega se očekivalo da i ove sezone bude glavni kreator igre, ali od toga nije viđeno ništa. Nije bio gazda na terenu, sklonjen je na kratko posle poraza u Novom Pazaru, kada je trener bio Savo Milošević, ali ni kod novog trenera Aleksandra Stanojevića nije naišao na bolji tretman. Natho je bio stranac koji je sedeo na klupi.

Otežavajuća okolnost po njega je i činjenica da je Partizan u smiraj prelazog roka doveo Miloša Jojića, koji će da dobije “ključeve tima u ruke”. Ništa mu, dakle, ne ide u prilog.

Po svemu sudeći je ovom “mučenju” došao kraj. Kako MaxBet sport prenosi, rasplet se očekuje vrlo brzo i trebalo bi da rezultira sporazumnim raskidom ugovora. To bi značilo da bi Natho postao slobodan igrač, ali bi prethodno oprostio dugovanja koje klub iz Humske ima prema njemu.

Ne bi kapiten reprezentacije Izraela ostao bez angažmana. Upravo te “čiste papire” čeka jedan izraelski klub. Po saznanjima ovog portala radi se o Makabiju iz Tel Aviva. Povoljna okolnost je što u Izraelu još traje prelazni rok. Letos ga je hteo bivši klub, Hapoel iz Tel Aviva, a sada je najbliži Makabiju. Kako god bilo, povratak u Tel Aviv mu ne gine.

Inače, Makabi želi da pojača tim za Ligu Evrope. Nalazi se u Grupi I, gde su još Karabag, Sivas i Viljareal. S Nathom u ekipi evropsko proleće ne bi bilo daleko…

Još sredinom avgusta je naš portal pisao o razlogu zbog kojeg je Natho izgubio do tada zacementirano mesto u startnoj postavi…