NIZ PROMENA: Stanojević meša karte za derbi, neočekivan rasplet u špicu! /SASTAV/

Nije mogao Partizan tokom pauze da računa na sve novajlije. Nekoliko zajednickih treninga nije dovoljno za sklapanje mozaika, a izgleda da je trener Aleksandar Stanojević odlučio na učini niz promena.

FOTO: Starsport

Ekipu će da prevodi kapiten na golu, Vladimir Stojkovic, a pored njega u zadnjoj liniji treba da budu Aleksandar Miljkovic i novajlije Svetozar Markovic i Ivan Obradovic, koji su igrali u prethodnom mandatu trenera Stanojevića. Debitant je Maki Banjak, koji će sa Markovićem da čini tandem centralnih bekova.

Iskustvo Saše Zdjelara i Birbrasa Natha na sredini dosta znčci, a najzvučnije pojačanje Milos Jojić nastupiće kao desno kril. Na suprotnoj strani biće drugi bonus igrač Filip Stevanović.

Uloga Sejdube Sume biće da iz drugog plana preti odbrani Zvezde i da razigrava saigrače. Osim u zadnjoj liniji, promena je nastupila i u špicu.

Otišao je Umar Sadik u Almeriju, a njegova uloga je za sada namenjena Takumi Asanu. Brzonogi Japanac vodiće borbu sa odbranom Crvene zvezde i u klubu se nadaju da će da bude opasan po gol Borjana. Dakle, ne očekuje se da novi napadači Holender i Bajbek budu starteri u 163. Večitom derbiju.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miljković, Marković, Banjak, Obradović, Zdjelar, Natho, Jojić, Stevanović, Suma, Asano.