Partizan dobio najveće pojačanje: Jojić se vratio među crno-bele! /VIDEO/

Klub iz Humske postigao dogovor sa Turcima, pa je treneru Stanojeviću ispunjena želja.

fk partizan players  partizan vojvodina  kk partizan  fk partizan wiki  fk partizan vesti mozzart  fk partizan najnovije vesti  fk crvena zvezda  kk partizan najnovije vesti
FOTO: FK Partizan

Strpljenje se isplatilo, Partizan je dočekao najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je Miloš Jojić napokon odlučio da se vrati u Humskoj i nastavi niz povratnika koji traje godinama unazad.

Crno-beli su uspeli da se dogovore sa Bašakšehirom, kao i sam fudbaler, pa će ubrzo priključiti timu iz Humske, koji ga čeka raširenih ruku.

Nije bilo lako, trebalo je i strpljenja i nerava, jer je Jojića za turski klub vezivao milionski ugovor u trajanju do narednog leta. Bilo je potrebno da i Turci, ali i sam igrač učine neke ustupke ni bi li Partizan uopšte došao u poziciju da ga angažuje, no, bilo je sluha sa obe strane.

Istina, razmatrao je Jojić i druge opcije, jer mu je tek 28 godina i svakako je mogao da izabere i neki drugi klub u Tursoj ili neki slabijeg rejtinga na zapadu Evrope, ali je procenio da će u Partizanu imati prostora i kontinuitet, koji mu je najviše i nedostajao u minule dve sezone.

Miloš Jojić je prošao sve mlađe selekcije tima iz Humske, kao i kaljenje u filijali Teleoptiku da bi 2012. godine bio prekomandovan u prvi tim.

Za crno-bele je tokom dve sezone odigrao 35 mečeva i postigao 10 golova, od kojih je svakako najbitniji onaj postignut iz slobodnog udarca u 144. večitom derbiju, 18. maja 2013. godine, koji je Partizanu doneo titulu prvaka države.