Partizan prodao napadača!

Napadač Partizana, koji je prethodnih nekoliko meseci bio na pozajmici u Spartaku - Nemanja Nikolić, novi je član Al Raeda iz Saudijske Arabije!

FOTO: FK Partizan

Crno-beli će na konto spomenute prodaje inkasirati značajan novac od obeštećenja, a fudbaleru sleduje dvogodišnji milionski ugovor, saznaje Telegraf. 

Klub iz Humske je takođe dobro prošao, jer se Nikolić, usled činjenice da se finansijski obezbedio, odrekao potraživanja iz 2018. i delom 2019. godine, kada je klub imao finansijskih poteškoća, pa odlučio da oprosti sumu od preko 100.000 evra.

Poslednji korak, raskid ugovora, prvo sa Subotičanima, gde je bio na pozajmici, potom i crno-belima je načinjen danas i više nije bilo nikakvih prepreka u zaključivanju transfera, jer su Partizan i Al Raed još ranije dogovorili svoje uslove poslovanja.

Tako će se Nikolić priključiti bivšem saigraču iz redova crno-belih Nemanji Miletiću, koji je takođe ovoga leta postao član Al Raeda, u transferu vrednom 500.000 evra, a na insistiranje trenera Besnika Hasija, koji je u dvojici igrača iz Humske video značajna pojačanja za pomenuti klub.

Iako je odlazak Nikolića donekle poremetio plan Partizana za zimski prelazni rok, jer je planirano da on bude povučen sa pozajmice i vraćen u tim koji predvodi Aleksandar Stanojević, reklo bi se da su i crno-beli i napadač sasvim dobro prošli.