Radmilo Ivančević: Mislio sam da će se dolaskom Stanojevića stvari poboljšati!

Nekadašnji golman Partizana Radmilo Ivančević tvrdi, u razgovoru za Novosti, da mu kao ni većini onih kojima su crno i belo pri srcu nije jasno šta se trenutno dešava u Humskoj.

FOTO: Starsport

- Loše ovo sve izgleda. Da budem iskren mislio sam da će se dolaskom Stanojevića mnoge stvari pokrenuti nabolje. Kao i većina starijih iz moje generacije nisam prisutan na stadionu, ne pojavljujem se tamo, pa ne mogu da znam šta se događa unutra - konstatovao je Ivančević uz uzdah.

Odgledao je iskusni fudbalski radnik utakmicu u Nišu putem malog ekrana i definitivno shvatio da ova ekipa Partizana nema štofa za šampionsko odelo.

- Ovo su zaista neverovatne oscilacije. Ekipa konstantno ide od sjaja do očaja. Meni je to potpuno nerazumljivo, stvarno ne znam kako bih to mogao da objasnim s obzirom na to da nisam najbolje upućen šta se dešava, a jasno je da se nešto dešava.

Devet bodova zaostatka za večitim rivalom posle 12 odigranih kola ne ostavlja mnogo prostora čak ni za maštu.

- Neophodno je uvek gajiti optimizam, ali realno to je gotovo. Svi dobro poznajemo našu ligu, jasno je da i jedan kiks skupo košta, a Partizan ih je imao nekoliko. To sve izgleda pogubno za armiju pravih navijača Partizana, a nama starijima je valjda teže da razumemo sve ovo. Tužno je kad izgubiš titulu u oktobru.

Optimizam koji je potrebno gajiti po Ivančevićevim rečima u ovom momentu nije realan.

- Kada sam ja branio imali smo posni period što se titule tiče od čak 11 godina. Ipak, to su bile druge okolnosti, veće zemlja i liga. Ovo sada baš ne miriše na dobro, ne usuđujem se da prognoziram dokle će trajati - skeptično je zaključio nekadašnji čuvar mreže crno-belih s kraja sedamdesetih.