Rastu šanse Partizanu, demanti Bohuma: Nećemo Jojića!

Kako dani prolaze tako rastu šanse Partizana da angažuje Miloša Jojića.

FOTO: FK Partizan

U ponedeljak ističe prelazni rok na teritoriji Evrope, a jedini plan crno-belih podrazumeva da sve opcije 28-godišnjeg veziste propadnu, pa da onda dođe u Humsku.

Ako ništa drugo, bar su im akcije veće u odnosu na jučerašnji dan. Jedan od kandidata za potpis fudbalera Istanbul Bašakšehira je ispao iz trke. Ako je verovati čelnicima Bohuma nije u nju ni ušao, iako je nemački Ekspres naveo tim iz Severne Rajne Vestfalije kao moguću destinaciju Pazovčanina, uz napomenu da ga želi još jedan član Cvajte, Nirnberg i poljska Lehija iz Gdanjska.

Bohum je opovrgao navode da učestvuje u jurišu na potpis Miloša Jojića.

- Pročitao sam, ali nema ništa od te glasine. Naravno da nam je igrač poznat, posebno zbog vremena provedenog u Nemačkoj, u dresovima Borusije i Kelna, međutim, nismo u kontaktu ni sa njim, ni sa njegovim agentom - rekao je Sebastijan Šindcejlorc, sportski direktor Bohuma.

Pod uslovom da su nemački mediji u pravu, još su dva kandidata za Jojićev potpis. Nirnberg ima ambiciju da se posle dugo godina plasira u Bundesligu i to bi mogla da bude zvezda vodilja Milošu da se vrati na nemačke teren, dok bi u Lehiji, igrao sa Srbinom, Žarkom Udovičićem.

No, Partizan je uvek Partizan. Makar i bez Evrope, za statusom drugoplasiranog tima Superlige...