SADIK POSLE SVEGA IDE U DRUGU LIGU?! Ako su tačna pisanja medija, to je slabije od onog o čemu se donedavno pričalo!

Pričalo se da vredi 10-15, pa i više miliona, sada navodno ide u niži rang.

FOTO: FK Partizan

Bivši trener Partizana Savo Milošević gađao se ciframa kada je u pitanju Umar Sadik, govorio je da ga neće pustiti ni za 15 miliona, ali sada se priča da će možda u Segundu.

Kako, naime, javlja transfer guru Đanluka Di Marcio, bogata Almerija već je dostavila ponudu Partizanu i vode se pregovori.

Ako je ovo tačno i ako do dogovora dođe, Sadik će se pridružiti Radosavu Petroviću, još jednom nekadašnjem prvotimcu Partizana i jednom od glavnih igrača Almerije u prošloj sezoni.

Iako će mnogi da se začude zbog ranga takmičenja, Almerija ima para. Pre mesec dana je prodala Benfiki svog napadača Darvina Nunjeza za čak 24 miliona evra! Sadik bi trebalo da bude naslednik Urugvajcu.

Izgleda da su čelnici Partizana odustali od 15 miliona posle polufinala Kupa Srbije i derbija nakon što im je Briž ponudio 7,5 miliona pre neki dan.

Sadik je u Partizan stigao u julu 2019. godine, prvo je bio na pozajmici, a potom je otkupljen za 1,75 miliona evra. Do sada je odigrao 51 utakmicu u crno-belom dresu i postigao 23 golova, a ove sezone se na devet prvenstvenih mečeva šest puta upisao u strelce.

Ako ga Partizan proda u finišu prelaznog roka, to bi bio odličan poslovni potez koji bi ojačao klub.