SADIK SE SELI U ANDALUZIJU Evo koliko novca će se odmah sliti u Partizanovu kasu!

Ugovoren transfer između Partizana i Almerije.

FOTO: FK Partizan

Na sinoćnoj utakmici između Metalca i Partizana, Umar Sadik je zamenje već na poluvremenu. Po rečima trenera Stanojevića, razlog je bio odnos igrača na terenu, a te njegove reči sada su dobile novi smisao.

Izgleda da je mladi napadač već bio u Španiji, gde je sve zavšreno što se tiče njegovog transfera. Kako saznaje Sport klub, njegov novi klub će biti Almerija.

Ostaje da se vidi ko je od transfera najviše profitirao - da li Almerija, da li Sadik ili, možda Partizan, koji je svojevremeno platio obeštećenje Romi u iznosu od 1,6 miliona evra, da bi u ovom prelaznom roku realizovao višemilionski posao.

Prema dostupnim informacijama, Partizan bi s određenim bonusima mogao da zaradi osam miliona evra. Navodi se i da bi crno-beli odmah mogli da dobiju oko pet miliona, što će biti neophodno klubu da brzo popravi finansijsku situaciju.

Sadik će se pridružiti Radosavu Petroviću, nekadašnjem prvotimcu Partizana, jednom od najzapaženijih igrača Almerije u minuloj sezoni.

Almerija prošle sezone nije uspela u pohodu na La Ligu, nedostajao joj je korak, a taj korak, veruju u tom klubu, doći će sa nigerijskim internacionalcom Sadikom.

Sadik je u Partizan stigao prošle godine, prvobitno na pozajmicu iz Rome. Prethodno je, između ostalog, igrao za Rendžers, Torino i Bolonju.