Šćepanović više nije trener Partizana!

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović rekao je ekskluzivno za Kurir da trener Vlado Šćepanović neće voditi ekipu na gostovanju protiv Igokee.

FOTO: KK Partizan

Mijailović je ostao zagonetan, nije želeo da potvrdi da je mladi stručnjak napustio klub, ali to se jasno može zaključiti na osnovu činjenice da neće biti na klupi crno-belih u Laktašima.

Mladi košarkaški stručnja je očito platio danak lošim rezultatima. Partije koje pružaju crno-beli košarkaši od početka prvenstva najblaže rečeno nisu na nivou ambicija i imena kluba. Crno-beli su u ABA ligi zabeležili dva poraza u prva četiri kola, a u Evrokupu su čak tri puta poraženi posle pet odigranih utakmica. Ubedljiv poraz protiv francuskog Burža na domaćem terenu bila je kap koja je prelila čašu i koštala Šćepanovića posla u klubu iz Humske.

Milivoje Lazić je očito samo privremeno rešenje na mestu trenera prvog tima. U javnosti se uveliko spekuliše ko bi mogao da nasledi Šćepanovića,  a u prvi plan izbilo je ime Saše Filipovskog bivšeg trenera Monaka i ljubljanske Olimpije.