Stanojević: Kako da budem zadovoljan? Zvezda nije imala nijednu šansu!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan remijem sa Crvenom zvezdom u 163. večitom derbiju.

FOTO: Gettyimages.com

Meč je završen rezultatom 1:1, a strelci su bili Stevanović i Katai.

Stevanović nije saglasan sa konstatacijom da bi i jedni i drugi trebalo da budu zadovoljni posle utakmice.

- Kako da budem zadovoljan. Vodimo sve vreme utakmicu, opasniji smo bili. Protivnik je bolje igrao u datom momentu, ali ne znam da li su nas ugrozili. Primili smo gol iz penala, a mislim da protivnik nije imao nijednu šansu. Kako da budem zadovoljan? Pa nismo pobedili, kući igramo… - rekao je Stanojević.

Stanojević kaže da je njegova ekipa bila opasna i da je stvorila 4-5 izglednih šansi.

- Ja sam bio generalno zadovoljan sve vreme. Kažem, ne kukamo, mnogo smo problema imali. Stranci, imali smo devet reprezentativaca. Bili smo opasni, imali smo 4-5 opasnih vrlo situacija. Ali okej, nek bude da je ovako završeno - istakao je Stanojević.

Da li se do poslednjeg momenta prilagođavao?

- Nismo znali da li će Eraković igrati beka ili u sredini, da li ce sa tri pozadi. Vise smo gledali sebe. Hteli smo da pravimo pritisak na poslednju liniju, i u nekoliko navrata smo im lako oduzimali loptu i stvarali sebi šanse.

Povreda Sume?

- Suma je hteo da nastavi, doktor mu je rekao da ne može, ali je opet hteo da igra. Stvarno je bio u velikim problemima sa okom.

- Naravno da nas je Sumina povreda poremetila. On ih je ozbiljno ugrožavao u svakom smislu te reči. Izgubili smo izmenu, imamo problem sa napadačima. Za Svetu mogu da kažem da je bio fenomenalan. On je dete Partizana i odlično je odigrao - zaključio je Stanojević.