Stanojević očekuje još pojačanja: Metalac težak rival, Sadik i dalje ima problema!

Partizan u okviru 10. kola Linglong Super lige gostuje Metalcu. Utakmica u Gornjem Milanovcu na programu je u subotu, 3. oktobra od 18 časova.

FOTO: Gettyimages.com

U ekipi Metalca ima dosta bivših igrača Partizana. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je naglasio da njegov tim očekuje težak meč i da ekipi ne sme da nedostaje motivacija, kao i da su svi igrači osim Umara Sadika 100 odsto spremni za meč.

- Prirodno je da, pošto su bili dugo ovde i raskinut je ugovor sa njima, daju svoj maksimum. Kao što je prirodno i da ne mogu da imaju veću motivaciju od nas. Sigurno nas čeka teška, baš teška utakmica. Sadik i dalje ima određenih problema koje nosi od ranije. Videćemo za njega. Ostali su spremni. Biće teška utakmica za nas - rekao je Stanojević, a preneo B92.

Partizan je u petak dobio novog igrača. U pitanju je reprezentativac Mađarske Filip Holdener.

- Filip Holdener je stanadardan reprezentativac Mađarske. Imaće tri utakmice tokom pauze, a između ostalog će igrati i protiv Srbije. Gledaćemo ga na TV-u. To je igrač koji je izuzetno konkretan, direktan i može da nam donese dosta u napadu. I kao centralni napadač i po boku. U Mađarskoj je igrao u formaciji 3-5-2, držao je celu levu strani. Daje nam dosta mogućnosti da igramo različite načine kada bude došlo vreme za to - kazao je Stanojević.

Stanojević očekuje još pojačanja do kraja prelaznog roka.

- Trebalo bi da se danas ili sutra nešto desi. U prelaznom roku se uvek nadamo do poslednjeg dana. Videćemo, nadam se nekim vestima - dodao je trener Partizana.