Suma intervjuisao Sadika: „Znam da sam ovde ostavio ljude sa dobrim srcem...

Umar Sadik napustio je Partizan pre desetak dana, u finišu prelaznog roka i potpisao za špansku Almeriju.

kk partizan najnovije vesti  fk partizan wiki  fk partizan vesti mozzart  fk partizan igraci  fk partizan transfermarkt  fk partizan instagram  fk partizan utakmice
FOTO: FK Partizan


Odigrao je i prvi meč za novi klub, umalo postao junak tima, a sada je došao još jednom na SC Teleoptik” da se pozdravi sa bivšim saigračima.

Srdačno se javio i treneru Aleksandru Stanojeviću, a potom ga je intervjuisao donedavni cimer i najbolji prijatelj iz crno-belog tabora Sejduba Suma.

Gvinejac ga je prvo upitao kako se oseća posle prelaska u Almeriju.

- Osećam se dobro, blagosloveno i odlično - odgovorio je Sadik.

Kako ti je sa sa novim timom?

- Da, sa novim timom, igrali smo prvu utakmicu i nije bilo baš sjajno, ali možemo bolje, ima još dosta mečeva da se igra. Daćemo sve od sebe da popravimo utisak.

Kako ti se čini grad u kome ćeš živeti?

- Pa, grad je dobar, sve je lepo, ljudi, iako smo sad igrali bez navijača, ali nadam se da će ovo sa koronom proći, pa ćemo igrati pred punim stadionom - rekao je Sadik, a potom pitao Sumu: - Kada si ti postao novinar?

- Srećan sam zbog tebe. Ovde si bio godinu i po dana. Bila je odlična sezona za nas, i sada odlaziš. Život ide dalje. Kako se osećaš po pitanju toga? - nastavio je Suma.

- Nije mi lako da ostavim dobre ljude, znaš, igrao sam sa dobrim igračima.

- Naročito sam to bio ja? -
rekao je Suma, a Sadik mu odgovorio:

- Naročito ti. Uvek želiš loptu, uvek hoćeš da imaš loptu. Nedostajaće mi to. Mnogo si mi dao, mnogo sam se popravio igrajući sa tobom, jer sam mnogo naučio, da budem iskren. Isto važi i za ostale momke. Borili se zajedno, sve radili zajedno. Žao mi je što nismo osvojili trofej prošle sezone, jer svi u Partizan dođu da bi pobeđivali. Ali znam da sam ovde ostavio ljude sa dobrim srcem i nastaviću da podržavam klub i tim. Zauvek - zaključio je Sadik.