Da li je Partizan dobro iskoristio pauzu pred Cibonu? Dangubić ima odgovor!

Trener Partizana Sašo Filipovski rekao je da se njegova ekipa dobro sprema i da oprezno ulazi u predstojeću utakmicu sa Cibonom u ABA ligi.

FOTO: Starsport

- Cibona ima dobrog, iskusnog trenera, koji veoma dobro radi svoj posao. U ekipi imaju mnogo mladih i perspektivnih igrača. Igraju vrlo brzu košarku, u napadu koriste mnogo “pik end rol” sa velikom širinom. Poštujemo ih i spremamo se maksimalno za njih, sa velikim oprezom i koncentracijom - rekao je Filipovski za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u subotu od 17 časova u Zagrebu protiv Cibone, utakmicu sedmog kola ABA lige. Košarkaš Nemanja Dangubić rekao veruje da crno-beli mogu da pobede u Zagrebu.

- Veoma važna utakmica je pred nama. Cibona ima mladu ekipu, koja shodno tome igra veoma brzo i ume da bude veoma nezgodna kada utakmica uđe u ritam koji im odgovara. Mi smo imali nenadanu pauzu u Evrokupu koju smo iskoristili za trening i pripremu sutrašnje utakmice. Verujem da uz dobru i koncentrisanu igru možemo da se u Beograd vratimo sa pobedom - izjavio je Dangubić.

Posle šest kola u regionalnom takmičenju Partizan ima tri pobede i tri poraza, a Cibona dve pobede i četiri poraza.