POVEĆANA PONUDA, STIŽE NOVI TRENER: Partizan dobija i 2 vrhunska pojačanja!

Pik broj 1 iznenadnog “trenerskog drafta” stiže u Partizan. Sve je dogovoreno sa Sašom Filipovskim koji bi do kraja ove nedelje trebalo i zvanično da potpiše ugovor sa crno-belima.

FOTO: Starsport

Još uoči meča kluba iz Humske u Železniku, protiv FMP. Ipak, usledile su tri uzastopne pobede koje su za kratko ostavile Vladu Šćepnovića na klupi, ali bilo je jasno da neće još dugo da ostane i da se samo čeka novi kiks… I da slovenački trener kaže “da”. Mada je išlo teško, u početku je bilo “ne”…

S popularnim “Japancem” je završena saradnja uoči meča u Laktašima, pa se krenulo u ofanzivu na Filipovskog. Sve se promenilo posle sastanka s predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem

Zbog čega je Filipovski odlučio da, ipak, prihvati ponudu kluba iz Humske? Kako MaxBet sport prenosi, prvi razlog je finansijske prirode. Povećana je ponuda, FIlipovski je odlučio da je prihvati, ali novac nije  bio jedini “pokretač”. Obećano mu je i da će sastav da bude pojačan za dva igrača po njegovom izboru.

Klub i navijače Partizana izgleda očekuju mnogo bolji dani u ovoj sezoni. Početak je, rezultatski, bio tmuran. Igra – nedostojna renomea Partizana.