Holender traži prvenac u Superligi na severu Srbije, Natho je desetka! /SASTAV/

FOTO: Starsport

Retko se dešava da Partizan bude na trećem mestu superligaškog karavana. Posebno da u subotu uveče u Subotici mora da se bori za ostanak na trećem mestu, jer upravo Subotičani zaostaju samo tri boda za crno-belima.

Tim iz Humske okovan je personalnim problemima, zbog povreda i problema sa koronavirusom. U petak uveče kapiten Vladimir Stojković se oglasio da je posle nedelju dana u izolaciji ozdravio, ali će na teren posle reprezentativne pauze.

Neke jake simptome nemaju Milan Smiljanić, Lazar Pavlović i Lazar Marković. Miloš Jojić sledeće nedelje treba da počne da trenira, a očekuju se dobre vesti u ponedeljak kada na pregled oko ide Sejduba Suma, koji ne igra od derbija sa Crvenom zvezdom.

Oporavak napadača Žana Kristofa Bajbeka ide dobro i može da se desi da ranije bude u kombinaciji za najbolji tim, ali kada je u pitanju povreda zadnje lože mora da se bude oprezan.

Mogući sastav Partizana: N. Stevanović – Miljković, Marković, Banjak (Ostojić), Obradović – Zdjelar, Šćekić, F. Stevanović, Asano, Natho – Holander.